.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008

..απολύτως τίποτα ;;;

...Έτσι είναι δεν έγινε απολύτως τίποτα! Παιχνίδι;;... Ποιό παιχνίδι;;.. Μα που ζείς;; Κατά τα λοιπά πρόλαβα το βαπόρι και με την ιδιότητα του επιβάτη τώρα απολαμβάνω την διαδρομή και γράφω δυό λέξεις ελπίζω εως οτου
πιάσουμε Πειραιά να μην το μετανιώσω... η ήρεμη γκριμάτσα των κυμάτων και ο ψίθυρος της θάλασσας τροφοδοτούν την μολυβένια γραφή.
Όμως συμβαίνει συχνά όταν ταξιδεύει κανείς είτε με λεωφορείο της γραμμής
είτε με τρένο είτε με το καράβι << όνειρο >> , ενίοτε ιχνογραφεί εικόνες παραστάσεις εως ότου ενας παράξενος <<κρότος>> προσγειώνεται στην πίστα των ονείρων σου .....και τότε ....Όλα πια μπροστά σου διάφανα / και συ στην άκρη του δειλινού / παγιδευμένος στ όνειρο / αποτινάζεις την σκόνη του χαμού / ........Τα πρόσωπα ίδια και οι διαδρομές τους αχνά ξεθωριασμένα χιλιόμετρα αφημένα πάνω στα πολυκαιρισμένα στεγνά καρμπόν !!! Ας είναι... δεν τρέχει τίποτα.... απολύτως τίποτα;;; !!
( ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ... ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8 ...κυριάκος σάμιος-μαρία τσιρώνη )

Δεν υπάρχουν σχόλια: