.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008

..απολύτως τίποτα ;;;

...Έτσι είναι δεν έγινε απολύτως τίποτα! Παιχνίδι;;... Ποιό παιχνίδι;;.. Μα που ζείς;; Κατά τα λοιπά πρόλαβα το βαπόρι και με την ιδιότητα του επιβάτη τώρα απολαμβάνω την διαδρομή και γράφω δυό λέξεις ελπίζω εως οτου
πιάσουμε Πειραιά να μην το μετανιώσω... η ήρεμη γκριμάτσα των κυμάτων και ο ψίθυρος της θάλασσας τροφοδοτούν την μολυβένια γραφή.
Όμως συμβαίνει συχνά όταν ταξιδεύει κανείς είτε με λεωφορείο της γραμμής
είτε με τρένο είτε με το καράβι << όνειρο >> , ενίοτε ιχνογραφεί εικόνες παραστάσεις εως ότου ενας παράξενος <<κρότος>> προσγειώνεται στην πίστα των ονείρων σου .....και τότε ....Όλα πια μπροστά σου διάφανα / και συ στην άκρη του δειλινού / παγιδευμένος στ όνειρο / αποτινάζεις την σκόνη του χαμού / ........Τα πρόσωπα ίδια και οι διαδρομές τους αχνά ξεθωριασμένα χιλιόμετρα αφημένα πάνω στα πολυκαιρισμένα στεγνά καρμπόν !!! Ας είναι... δεν τρέχει τίποτα.... απολύτως τίποτα;;; !!
( ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ... ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8 ...κυριάκος σάμιος-μαρία τσιρώνη )

Δεν υπάρχουν σχόλια: