.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2008

<< ΣΤΑΧΤΕΣ >> ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

.....<<....Αθήνα , χειμώνας του 2004. Μια παλιά μονοκατοικία καίγεται μαζί με τους τέσσερις ενοίκους της. ΄Ενας αποτυχημένος δικηγόρος κι ένας σκληρός μπάτσος προσπαθούν να βρούν τους ενόχους και να πνίξουν τις ενοχές τους. Παράλληλα διεκδικούν την ίδια γυναίκα , μια μοιραία ηθοποιό που στοιχειώνει το παρελθόν τους . Οταν συνειδητοποιούν πως μπλέχτηκαν σε μια σκοτεινή ιστορία , αναγκάζονται να σκαλίσουν τις στάχτες και να << λερώσουν >> τα χέρια τους . ... >> ...
Από την περίληψη του καινούργιου βιβλιου που έγραψε ο Σέργιος Γκάκας <<ΣΤΑΧΤΕΣ >> εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ , αλλιεύσαμε ενα μικρό απόσπασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: