.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2008

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ—ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Οδοι-πορία εργαστηρίου

---- Πώς η φαντασία , η εμπιστοσύνη, η επικοινωνία μπορεί ν΄ασκηθεί μέσα από την μορφή και την φόρμα ενός παιχνιδιού ;;
------Πώς ερμηνεύει τούς κώδικες του θεάτρου, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να διακρίνουν την θεατρική παράσταση ως μία οργανωμένη συλλογική προσπάθεια ;;
------ Πώς μπορεί να εισάγει την ομάδα στην αναζήτηση του τι σημαίνει στο θέατρο αυτό που λέμε <<..δουλεύω μαζί με τούς άλλους... >> ;;
Το περιεχόμενο του εργαστηρίου απευθύνεται κυρίως σε μέλη ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων και πρωταρχικός σκοπός του είναι να απελευθερώσει την φαντασία των συμμετεχόντων και να στηρίξει την δημιουργικότητα τους , οδηγώντας τους με την βιωματική γλώσσα στην σκηνοθεσία ενός προσωπικού θεάματος.
Ο αυτοσχεδιασμός ιδιαίτερα για τούς ερασιτέχνες ηθοποιούς , είναι μία απαραίτητη διαδικασία , ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να μην παρασυρθούν από υποκριτικές ευκολίες.

..... Για περισσότερες πληροφορίες ...τηλεφ. 2752021784
και αποστολή βιογραφικού 6942642419
Email...kyrsam@gmail.com
kyriakossamios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: