.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2008

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ—ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Οδοι-πορία εργαστηρίου

---- Πώς η φαντασία , η εμπιστοσύνη, η επικοινωνία μπορεί ν΄ασκηθεί μέσα από την μορφή και την φόρμα ενός παιχνιδιού ;;
------Πώς ερμηνεύει τούς κώδικες του θεάτρου, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να διακρίνουν την θεατρική παράσταση ως μία οργανωμένη συλλογική προσπάθεια ;;
------ Πώς μπορεί να εισάγει την ομάδα στην αναζήτηση του τι σημαίνει στο θέατρο αυτό που λέμε <<..δουλεύω μαζί με τούς άλλους... >> ;;
Το περιεχόμενο του εργαστηρίου απευθύνεται κυρίως σε μέλη ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων και πρωταρχικός σκοπός του είναι να απελευθερώσει την φαντασία των συμμετεχόντων και να στηρίξει την δημιουργικότητα τους , οδηγώντας τους με την βιωματική γλώσσα στην σκηνοθεσία ενός προσωπικού θεάματος.
Ο αυτοσχεδιασμός ιδιαίτερα για τούς ερασιτέχνες ηθοποιούς , είναι μία απαραίτητη διαδικασία , ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να μην παρασυρθούν από υποκριτικές ευκολίες.

..... Για περισσότερες πληροφορίες ...τηλεφ. 2752021784
και αποστολή βιογραφικού 6942642419
Email...kyrsam@gmail.com
kyriakossamios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: