.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2008

.ΕΥΘΡΑΣΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ

......οι πατημασιές στην αμμο ξεδιπλώνουν τον κυματισμό της σκέψης.. ημιθανείς κόκκοι αμμου στην άκρη του καλοκαιριού οριοθετουν την ευθραστη γεωγραφία των καταραμένων ποιητων... διάσπαρτο στην αμμο το φευγειό ... απο-τυπωμένα συναισθήματα βουλιάζουν ... η χαρα... λύπη... θυμός... φοβος... οργή.. σκόρπια συν-τριβανια ... υγρασίες που χαρακώνουν το πρόσωπο... περπατησιές ...αναλαφρες... το υφάδι τους αόρατο νήμα ομοιο με εκείνο του αργαλιού που μ-πλεκει και μ-πλέκεται ....
βλεμματα και περπατησιές ... το φευγειό της ανα- ζήτησης ... και η ευθραστη γεωγραφία των καταραμένων ποιητων.........!!!!!!!!
κυριάκος σαμιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: