Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

¨Ε Ι ..! ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩΩΩΩΩΩ !!!!

...Διαβάζω στο xeblogarisma την περιπέτεια του 24χρονου Βασίλη κρατούμενου που δίνει τον δικό του αγώνα μέσα στις φυλακές , προκειμένου να ανοίξει τα φτερά του, να << αποδράσει >> στην έξω κοινωνία.. κερδίζει τον αγώνα της απεξάρτησης δίνει εξετάσεις σε πανελλήνιες περνάει στο τμήμα λογιστικής ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ , παίρνει μια βαθιά ανάσα δημιουργεί το όνειρο του πλήν όμως αυτή την στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Διαβατών...δεν του επιτρέπουν να << πετάξει >> στην έξω κοινωνία των << Αγγέλων >>.. Θυμώνω!!! Και ο θυμός μου πολαπλασιάζεται γίνεται οργή καθώς μου έρχονται σκηνές απύθμενης υποκρισίας .. εγκαίνια Σχολείων μέσα στίς φυλακές...μετασωφρονιστική μέριμνα...υποστηρικτικά προγράμματα... υποκρισία...υποκρισία..!!! Γραβατάνθρωποι βουτηγμένοι στην ιλουστρασιον τους αντίληψη τυπικοί διεκπεραιωτές παραγράφων τάδε και εδαφίων τάδε... Δυστυχώς η φυλακή πολτοποιεί τα ονειρα.!!! Δυστυχώς η γραφειοκρατία δολοφονεί το συναίσθημα !!!
Με αφορμή λοιπόν την περιπέτεια του 24χρ0νου κρατούμενου νιώθω την ανάγκη να αφήσω ενα σημείωμα. Ενα σημείωμα για σένα ανώνυμε περαστικέ διαβάτη.
<<... οι φόβοι της ημέρας , εφιάλτες της νύχτας αλλάζουν μορφές πολιορκώντας ακόμη και τα όνειρα μου... >> ... Εξεγερμένες λέξεις.. εξεγερμένα χρώματα...!!!
κυριάκος σάμιος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: