.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ........

... Στιγμές...στιγμιότυπα.. τοπία.. διαδρομές ξεδιπλώνονται σε ραδιοφωνικές σελίδες επιβιβάζονται στο τετράδιο με ράγες και μας ταξιδεύουν κάθε Τετάρτη 8-10 στον αέρα
από τον ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8 ......
..... Ξεχασμένοι στο ακίνητο καράβι με το καλοκαίρι να επιμένει , και μείς δεμένοι στο κατάρτι προσπαθούμε ν αποφύγουμε τις σειρήνες που μας πετροβολούν με τις φωνές τους για τα χρηματιστήρια την απληστία κρίση από εδώ κρίση από εκεί....Την ίδια στιγμή στην άλλη όψη του φεγγαριού άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας μάταια προσπαθούν ν αρθρώσουν λόγο και να βροντοφωνάξουν ..... Εκτός από τα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΞΙΩΝ.. υπάρχουν και οι ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...!!!!!
( απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ... κυρ σάμιος..μαρία τσιρώνη - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8 )

Δεν υπάρχουν σχόλια: