.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2008

..παράξενη οσμή ταξιδιού..

....σκάλωσε το φερμουαρ της βαλίτσας.. πείσμωσε και δεν λέει να κάνει βήμα.. προσπαθώ με διακριτικότητα να το ξεμπλοκάρω... μια ... δύο... επιμένει !!!
Παράξενο φαινόμενο σε λίγα εικοσιτετράωρα η βαλίτσα θα με συντροφεύει σε μακρυνούς δρόμους πρωτόγνωρους τόπους για μένα ... πρωτόγνωρες εμπειρίες.. Αργεντινή.. Βραζιλία.. Ουρουγουάη.. παράξενο πως γίνεται η οσμή του ταξιδιού να κυριεύει ανάμικτους φόβους και αγωνίες .. ισως τα μέχρι και αυτήν την στιγμή μικροεμπόδια ... οπως και να χει το φερμουαρ της βαλίτσας μεχρι και αυριο ελπίζω να γλυστρίσει λίγο ωστε να πάρει την ρότα του......
κυρ σαμιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: