.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

..ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Τ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ...!

.... Η μακρόσυρτη διαδρομή πάνω στην λευκή κόλλα διαχέει την χροιά και την ανάσα του μολυβιού.... κινεί το νήμα του ηρωα παρακολουθεί το σύνηθες δρομολόγιο του , επιλέγει την καθημερινή ασχολία του, και φροντίζει ευλαβικά για την ακεραιότητα των συναισθημάτων του.
Και όταν τα ρινίσματα του μολυβιού διάσπαρτα αυλακώνουν το χαρτι η ροή των λέξεων των νοημάτων των φράσεων σμίγουν σε μια αεναη περιπετειώδη διαδρομή....
..... Η ανασαιμιά της πένας λίγο πριν τ οπισθόφυλλο βαραίνει καθώς τα βήματα του ήρωα αργά αργά κλείνουν την αυλαία !!! Κι επειτα σιωπή σε ρόλο γομολάστιχας !!!
Σβήνει τα ιχνη! Απλετη απύθμενη γεμάτη σιωπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: