.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

..ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Τ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ...!

.... Η μακρόσυρτη διαδρομή πάνω στην λευκή κόλλα διαχέει την χροιά και την ανάσα του μολυβιού.... κινεί το νήμα του ηρωα παρακολουθεί το σύνηθες δρομολόγιο του , επιλέγει την καθημερινή ασχολία του, και φροντίζει ευλαβικά για την ακεραιότητα των συναισθημάτων του.
Και όταν τα ρινίσματα του μολυβιού διάσπαρτα αυλακώνουν το χαρτι η ροή των λέξεων των νοημάτων των φράσεων σμίγουν σε μια αεναη περιπετειώδη διαδρομή....
..... Η ανασαιμιά της πένας λίγο πριν τ οπισθόφυλλο βαραίνει καθώς τα βήματα του ήρωα αργά αργά κλείνουν την αυλαία !!! Κι επειτα σιωπή σε ρόλο γομολάστιχας !!!
Σβήνει τα ιχνη! Απλετη απύθμενη γεμάτη σιωπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: