.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2009

..ΛΟΞΕΣ...ΛΕΞΟ-ΔΡΟΜΙΕΣ...!!!

....Καιρό έψαχνα να βρω να ταιριάξω εναν τίτλο... εναν τίτλο που να είναι προσβάσιμος.. επισκέψιμος..φιλόξενος.. κυρίως όμως να προσφέρει απάγκιο σε λέξεις που καταφθάνουν ασθμαίνοντας από λεξο-δρομίες ... Καταφθάνουν ασθμαίνοντας από λοξές λεξοδρομίες.. Το στοίχημα το κέρδισα στις 6.30 το πρωί .!!!
Μου πήρε χρόνο αλλά θαρρώ πως οι λοξές λεξο-δρομίες εχουν ήδη αγκαλιάσει φράσεις λέξεις που δραπετεύουν λάθρα από τον πυθμένα του ποτηριού αναδύονται και σμίγουν με τις αναθυμιάσεις και τ αναρθρα φωνήεντα και σύμφωνα της εκολαπτόμενης μέθης την καλώς εννοούμενη ζάλη...
(.. απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ... Ανατολικός FM 95,8 κυριάκος σάμιος- κική νταβίλη... )

Δεν υπάρχουν σχόλια: