Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

..ΥΓΡΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΠΑΛΕΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ....!!!

.....Παρατηρώ τις μπουρμπουλίθρες του ενυδρείου ν ανεβαίνουν προς τα επάνω. Μικρές υγρές στρογγυλες μπάλες ευάλωτες στο αεράκι , υγρά φωνήεντα ν απολαμβάνουν το ζευγάρωμα τους με τ ατίθασα σύμφωνα και ν ανεβαίνουν ...ν ανεβαίνουν ...μπλουγλου γλου γλου !!! Αυτόματα παρελάύνουν από το μυαλο μου ποικίλες ήξεις αφήξεις... πολύχρωμα λέω - ξελέω ! Ανεβαίνουν και πιτσιλάνε στο γερμένο ευλαβικά πρόσωπο μας καθώς σκύβουμε στο πάνω μέρος του μικρού ανοιχτου υγρού κυβίσκου ! Τώρα διτυπώνω μια γνώμη , αυριο την αναιρώ και πάει οπως οι φυσαλίδες του ενυδρείου που γεννιούνται βυθίζονται ανεβαίνουν και ολο περισσότερο διοχετεύουν το κενό τους στο αποριμένο πρόσωπο μας.
Τόσος λόγος!!!
Τόση άφρη!!!
Την νύχτα τ απο-καίδια της μέρας καταλαγιάζουν ! Στο ενυδρείο ο απολογισμός της ημέρας κοχλάζει πιότερο .Υγρές στρογγυλες μπάλες ευάλωτες στο αεράκι , στα γιατι , στα διότι , επειδή, ισως........
Ενας επίδοξος ληστής θα δώσει την λύση. Ενας επίδοξος ληστής θα δώσει χώρο και χρόνο !!! Ενας επίδοξος ληστής που θα μας αρπάξει την ...καθημερινότητα μας !!! Και μεις αφημένοι στο πλοίο της μεγάλης φυγής να στέλνουμε μηνύματα....Μόλις σαλπάραμε η θάλασσα ειναι ήρεμη και ο ηλιος απο επάνω μας γλυκοφυλάει...ας έχουμε καλό ταξίδι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: