.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

... ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ...!!!

...Σμιλευμένα τα όνειρα κάδρα σε άδειους τοίχους / ανώνυμα κι επώνυμα ψάχνουν για ενοίκους/. Συνομιλούν ψιθυριστά/ ετσι κοματιάζουν την βραδυά / .
Κι όσο οι ένοικοι αργούν / τα όνειρα μόνα τους μονολογούν/ θορύβους ακούν συνεχώς / βήματα πίσω βήματα μπρός /.Με την σκέψη σημειωτόν / αλάζουν στάση γέρνουν εντός /πρόθυμες δανεικές λεξούλες / κλώθουν αλλοτινές ιστοριούλες / .
...Η τελευταία φράση ξέφυγε λίγο από την νοτισμένη χαρτοπετσέτα- αυτοσχεδιο σημειωματάρι- η βιασύνη της πένας σε συνδιασμό με τον ψίθυρο και την σιωπηλή ταχυλογία των κάδρων με τους ενοικους που φιλοξενούν προσδίδουν ρυθμό αλματώδη
ικανό ωστόσο να φιλοδωρίσει την ρυτιδωμένη χαρτοπετσέτα με αλλοτινές ιστορίες....Τεταρτημόρια δημιουργίας!!! Στιγμιότυπα ζυγιασμένα σε υγρή ξύλινη μπάρα...όνειρα σμιλευμένα στον πάγκο της νυχτωσιάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: