.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

...Αντε λοιπόν καλή αντάμωση τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ !!

....υστερα διπλώνει με προσοχή το πουκάμισο και μ επιδέξεια αργή κίνηση το στριμώχνει στην οροφή του λοφίσκου ! Οσο να πεις η βαλίτσα εχει συγκεκριμμένο ογκο!!! Η παλάμη σε ρόλο μεσολαβητή χώνεται στην βαλίτσα και κατευνάζει τις ανάσες των ρούχων , στην συνέχεια στρέφεται στην πλάτη της τραβά το φερμουάρ , φυλλομετρά το ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ... τα δάχτυλά του μπερδεύονται στις σελίδες και με μια κίνηση κόβει μια λευκή κόλα . Κλείνει την βαλίτσα και ακουμπόντας στην ράχη της σημειώνει πάνω στην σελίδα του τετραδίου...Φίλες και φίλοι το ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ..εκ-δραμει σε καινούργιες διαδρομές μακρυνά χιλιόμετρα ... Επιστρέφει ανανεωμένο μ εμπειρίες ξεχωριστές τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ πάντα από τον ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8 κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 8-10μ.μ.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας, να ειστε καλά !!! ... Ωστόσο η σελίδα μας ειναι ανοιχτή και με χαρά περιμένω τα σχόλια σας τις σκέψεις σας .. Αντε λοιπόν καλή μας ακρόαση τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ !!!
...Ευχαριστω για την κατανόηση ...!!! καλή αντάμωση!!!
...Γειά σας!!!
...κυριάκος σάμιος ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: