.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΡΟΝΕ;;;

Νάμαστε και πάλι μαζί ... όπως τόοοοοτε!!! Θυμάσαι κύριε Χρόνε;;; Πριν 365 ολάκερες μέρες!!! Τόοοοοτε που χτύπησες το κουδούνι κι εγώ έτρεξα πρόθυμα , κατέβηκα από τον τρίτο όροφο για να σε βοηθήσω , σου πήρα τις βαλίτσες μήπως και ξαποστάσεις λίγο . Δημιούργησα στο δωμάτιο ατμόσφαιρα , φόρεσα το χαμόγελο μου και καθώς καθρεφτίστηκα στους γυμνούς τοίχους , από την άκρη των ματιών μου διέκρινα την λαμποκοπή στο νυσταγμένο βλέμμα σου! Θυμάσαι κύριε Χρόνε;;;
Μια λαμποκοπή πολλά υποσχόμενη !!! Θυμάμαι τα λόγια που μου έλεγες τότε.
Αλήθεια εσύ τα θυμάσαι κύριε Χρόνε;;;
Στέκεσαι τώρα μπροστά μου σαν κάτι να γυρεύεις...και περιμένεις. Τι περιμένεις;;;
Μήπως να σου πω λόγια ευγνωμοσύνης για το << ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;; >> Γιατί κύριε Χρόνε δεν είστε ειλικρινής; ΟΧΙ ! ΟΧΙ ! Δεν σου ζητώ απολογία , απλά θέώ να κουβεντιάσω ανθρώπινα τις τελευταίες στιγμές μας!!! Πως;; ...Δεν έχεις Χρόνο; Ανάποδο μου ακούγεται αυτό !! Ο χρόνος να μην έχει...χρόνο !!! Ααααα!! Βέβαια ... έχεις να παραδώσεις τις βαλίτσες στον συνάδελφό σου , τις βαλίτσες με το εμπόρευμα. Αν ήξερες τι είχες μέσα! Αν ήξερα κι εγώ τι κρατούσαν τα χέρια μου πριν 365Χ24= 8760 ώρες. Ωστόσο θέλω να σε παρακαλέσω να μου κάνεις μια χάρη . Μαζί με τις βαλίτσες που θα παραδώσεις σε λίγο στον συνάδελφό σου δώσε κι αυτό το σημείωμα . Είναι μια απλή επιθυμία!!! Σε παρακαλώ κάνε μου την χάρη κύριε Χρόνε , και πες του ακόμη να μη μ ενοχλήσει γιατί θέλω να κοιμηθώ , να κοιμηθώ βαθιά το έχω τόσο ανάγκη!!! Στάσου ένα λεπτό υπολείπονται κάποιες λέξεις... ...και βέβαια.. δεν μ ενοχλεί μπορείς να το διαβάσεις και μάλιστα φωναχτά..... έτσι : < ...ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΩ Ν ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΔΙΑΒΑΤΗ..... > κάνε μου την χάρη κύριε Χρόνε !!!...Ορίστε λοιπόν το σημείωμα ... είμαι όλος αυτιά! .......< ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΩ Ν ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΔΙΑΒΑΤΗ.... ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΩ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΔΙΑΒΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ, ΟΙ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ LIF STYL , ΤΑ ΔΗΘΕΝ , ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.....> .... Καλά το άκουσα ! Εύγε κύριε Χρόνε!!! Κάνε μου την χάρη και δώστο στον καινούργιο συνάδελφό σου ... και πες του ακόμη να μη μ ενοχλήσει γιατί θέλω να κοιμηθώ να κοιμηθώ βαθιά το έχω τόσο ανάγκη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: