.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

...σταλαγματιές στο ...ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ...!!!

....σταλαγματιά...σταλαγματιά η βροχή χαρακώνει την λευκή κόλα λιθαράκια σε χωματόδρομους προδίδουν την περπατησιά μας...το πέλμα γυμνό βήμα το βήμα η βροχή δυναμώνει!!! Η απουσία υγρή κορνίζα γέρνει από το βάρος , κι ετσι οπως ειναι γερμένη στάζει μελάνι...μελάνι που απλώνει ρανίδα ρανίδα . Πλάθει και πλάθεται ! Μπλέκει και μπλέκεται! Περιπλανήσεις σε δρομους που καίνε , σε ατραπούς και βρόχινους διαδρόμους που οδηγούν σε ξέφωτο της ελπίδας...!!!
( απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 8-10 από τον ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8 με τον Κυριάκο Σάμιο και την Κική Νταβίλη )
....χαρά μας ν ανταμώνουμε..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: