.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

...σταλαγματιές στο ...ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ...!!!

....σταλαγματιά...σταλαγματιά η βροχή χαρακώνει την λευκή κόλα λιθαράκια σε χωματόδρομους προδίδουν την περπατησιά μας...το πέλμα γυμνό βήμα το βήμα η βροχή δυναμώνει!!! Η απουσία υγρή κορνίζα γέρνει από το βάρος , κι ετσι οπως ειναι γερμένη στάζει μελάνι...μελάνι που απλώνει ρανίδα ρανίδα . Πλάθει και πλάθεται ! Μπλέκει και μπλέκεται! Περιπλανήσεις σε δρομους που καίνε , σε ατραπούς και βρόχινους διαδρόμους που οδηγούν σε ξέφωτο της ελπίδας...!!!
( απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 8-10 από τον ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8 με τον Κυριάκο Σάμιο και την Κική Νταβίλη )
....χαρά μας ν ανταμώνουμε..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: