.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

....Λίμνη ονείρων....!!!

.....Και οταν όλα τ αφήνουμε να μας προσπερνούν με σβελτάδα και βιασύνη , δεν χάνουν την ευκαιρία συσωρεόνται και αποκτούν την στασιμότητα τους. Αρνούνται πεισματικά να ξεστρατίσουν και ασάλευτα οπως ειναι στον πυθμένα των ονείρων μας λιμνάζουν στην πεδιάδα των εκρεμοτήτων! Λίμνη ονείρων που νοτίζει τον χάρτη της ανθρωπογεωγραφίας μας !
Ενα απαλό αεράκι δροσίζει και απο-βάλει τον ετεροθαλή πυρετό μας!
Το φεγγάρι δημιουργικός προβολέας φεγγίζει και ρυθμίζει την ρότα του καραβιού πάνω στα λιμνάζοντα νερά!!! Χάρτινο καραβάκι εν πλώ !!! Το σκαρί μας δανείζεται τα ιχνη που αφήνουν οι υδάτινοι κύκλοι οπως αυτοί γεννιούνται καθώς το λιθαράκι του μικρού παιδιού εκπυρσοκροτεί με απίστευτου κάλους ταχύτητα και ορμή στο κέντρο της λίμνης ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: