.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

..λες κι αιμοραγεί..!!!

...Η διαδήλωση εχει τελειώσει τα συνθήματα καταλαγιάζουν το ίδιο και οι φωνές.... Το πλήθος ξεδιπλώνει την στράτα του τα πανώ τυλίγουν τον θυμό τους , αποθηκεύουν την οργή τους .. περιμένουν εως την επόμενη φορά ..!!!
Παρα δίπλα ενα ξεχασμένο σύνθημα σε παλαιική μάνδρα!!!! Κόκκινη κηλίδα φιλτραρισμένη από το πορτοκαλί χρώμα του φεγγαριού!!! Λέξεις που θαρείς πως εχουν δραπετεύσει από το ξεθωριασμένο σύνθημα και αναπαυονται πάνω σε ημιθανή χαμόσπιτο ! Λουσμένες με την ώχρα του φεγγαριού , λές και το φως του αιμοραγεί! Η σκιά του σμίγει με το νάζι της νύχτας.
Παράξενος ανοιξιάτικος ουρανός....παράξενος ανοιξιάτικος αγέρας τρυπώνει σε συρτάρια στιβαρών γραφείων με βαρύγδουπους φακέλους . Ανάστατοι οι αριθμοί ψάχνουν διέξοδο!!! Την ιδια στιγμή το φως του φεγγαριου λες και αιμοραγεί .... λούζει το ξεθωριασμένο σύνθημα !!!
....( ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ ...ΤΕΤΑΡΤΗ 8-10 μ.μ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8 )
κυριάκος σάμιος --κική νταβίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: