.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

..την ιδια στιγμή...!!!

....Οι καλησπέρες μας γλυστρούν και προσπερνούν αδιάφορα τα βλέματα! Στην δίνη του καλοκαιριού ο κόσμος ζωσμένος με αμήχανες κινήσεις αγεται και φέρεται τυλίγεται με το υφάδι της νύχτας...την ιδια στιγμή ξε-τυλίγεται από το μωβί μολύβι η νοσταλγία της ακριβοθώρητης βρόχινης κηλίδας !!!
Την ιδια στιγμή ενας κόσμος α-μέτοχος στην συ-μετοχή στο ΕΜΕΙΣ πλανάται εφυδρος απο την αγωνία , ταμπουρωμένος στο ΕΓΩ του !!! Την ιδια στιγμή το υφάδι της νύχτας απλώνεται γίνεται χαλί υποδοχής για την επόμενη αλλιώτικη ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: