.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

..το θέατρο του σώματος..!

....Το θέατρο του σώματος , δηλαδή η αισθαντική δημιουργία μιας φιγούρας η ενός προσώπου με την βοήθεια της στάσης του σώματος, του κέντρου βάρους της κίνησης, και του συναισθήματος , που με την σειρά τους επηρεάζουν ασυνείδητα τον ηχο της φωνής , το βλέμμα και τον τρόπο βαδίσματος, απαιτουν απ τον ηθοποιό τα εξης... Μήν κάνεις τίπ[οτα, φέρε μόνο το σώμα σου στην κατάλληλη θέση . Τότε γίνεται εντελώς μόνο του.....
Werner Muller

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

..την ιδια στιγμή...!!!

....Οι καλησπέρες μας γλυστρούν και προσπερνούν αδιάφορα τα βλέματα! Στην δίνη του καλοκαιριού ο κόσμος ζωσμένος με αμήχανες κινήσεις αγεται και φέρεται τυλίγεται με το υφάδι της νύχτας...την ιδια στιγμή ξε-τυλίγεται από το μωβί μολύβι η νοσταλγία της ακριβοθώρητης βρόχινης κηλίδας !!!
Την ιδια στιγμή ενας κόσμος α-μέτοχος στην συ-μετοχή στο ΕΜΕΙΣ πλανάται εφυδρος απο την αγωνία , ταμπουρωμένος στο ΕΓΩ του !!! Την ιδια στιγμή το υφάδι της νύχτας απλώνεται γίνεται χαλί υποδοχής για την επόμενη αλλιώτικη ημέρα!!!