.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Λίγο πριν...λίγο μετά.....

....Όλα στο περίπου! Στο περίπου η ώρα..παρά κάτι τέσσερεις.. παρά λίγο και μισή..!!! Στο περίπου η πορεία η αλλιώς ο περί-πατος πρός τον φάρο του λιμανιού! Στο περίπου ο ερχομός... Ισως ερθω.. θα εξαρτηθεί.. θα δούμε... θα σε πάρω τηλέφωνο ισως μπορεί να πιούμε ενα ποτό.. στο περίπου η προσμονή..
Ζητούνται λοιπόν χειρολαβές!!! Αλλά ποιός ταξιδεύει τώρα πιά με λεοφωρείο για να εχει εμπειρία χειρολαβής;;; Ελάχιστοι!!!
Ποιός ταξιδευει με το λεοφωρείο ο πόθος; Και αυτοί οι ελάχιστοι επιβάτες προχωρούν στο πρίπου του διαδρόμου , κρατούν το εισιτήριο στο χέρι και προσέχουν μη και σκοντάψουν στον αριθμό της θέσης τους.!
Ετσι λοιπόν στο περίπου της διαδρομής τ όνειρό τους καλπάζει. Ταξίδι μέσα στο ταξίδι!!! Ωσπου λίγο πριν το τέλος της διαδρομής.. στο περίπου δηλαδή εφυδρο το εισιτήριο στο χέρι επιβιβάζει στην παλάμη την υγρασία των λέξεων ... Λίγο πριν /λίγο μετά / στο περίπου / παρ όλα αυτά / ολα γύρω / μαγικά .

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

πεδία δράσης εν-δοξα !!!

.....η μπόρα του καλοκαιριού λες και προσπαθεί να παραβγει με την χειμωνιάτικη βροχή... η καλοκαιρινή ραστώνη φλερτάρει την σκιά της ανεμελειάς... ενω παρα δίπλα ονειρα και σχέδια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα προβάρουν το πουλοβεράκι τους...δοκιμάζουν καινούργιες μορφές έκφρασης..Τ οχημα του πολιτισμού μπαίνει εκ νέου σε δρομολόγηση.. Η αναζήτηση του περιεχομένου επαναπροσδιορισμός στόχων η οργανική επανασύνδεση με την φύση την ζωή και τον άνθρωπο πεδία δράσης εν-δοξα !!!