.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

...ανυπάκοη ..ακοή !!!

...Κάστρα παλιά βουτηγμένα στην ιστορία τους , ασάλευτα καμαρώνουν και γεύονται το χνούδι της νύχτας καθώς αυτη ανταριάζει με τα στοιχεία της φύσης .Πνεύματα πηγαινοέρχονται αλύτρωτες ψυχές κουρνιάζουν στην σκιά της νύχτας ! Οταν η πόλη ξυπνά την επόμενη μέρα οι άνθρωποι αμολιώντε στους δρόμους οι ανάσες τους θαρρείς πως αγκομαχώντας ΄σκορπίζουν ψίγματα θυμού !!!
..... Στο δρόμο σε βρήκα μου τα έλεγες μα δεν σε άκουσα . Και νάμαι πάλι εδω ν ακούω τα ίδια λόγια, λούζομαι την ανυπάκοη ακοή και προσπερνώ τα αιχμηρά βλέμματα . Τα επόμενα λεπτά της ώρας με βρίσκουν στο απέναντι πεζοδρόμιο . Λίγη ξεκούραση στο παγκάκι , και επειτα στην ουρά του πηγαινέλα , οπως χθές και προχθές.....

....(απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπη ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ--ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8) Τετάρτη 9.00--11.00 μ.μ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: