.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

...τοκετος συναισθημάτων !!!

...της φαντασίας τα ταξίδια περιέχουν μια γόνιμη πολλές φορές απρόβλεπτη εξέλιξη. Ομως τα πιο απολαυστικά και παραδεισένια ειναι εκείνα που η οσμη των χρωμάτων σε οδηγούν στην καρδυά αγαπημένων προσώπων! Ολα εχουν το τίμημά τους. Η διαδρομή διάσπαρτη από ποικίλες εικόνες παραστάσεις βιώματα εμπειρίες πολαπλών αποχρώσεων !!! Ενα σφυρυλάτημα εν θερμώ οπου παρελθόν και παρόν σμιγουν μπρος σε αυτήν την διεργασία !!!
Κυρίαρχο στοιχείο στον ΄ χαραγμένο ταξιδιωτικό χάρτη ειναι οι ..γέφυρες.. τα ποτάμια... !!! Το μοίρασμα των εμπειριών εκτός του οτι προάγει και καλλιεργεί την επικοινωνία μας , χτίζει γέφυρες που ανοίγουν δίοδο επαφης , κινητοποιούν τις αισθήσεις μας. Ολες τις αισθήσεις μας οραση , ακοή , αφή , οσφρηση ..Οι δε σκέψεις μας σκόρπιες μιμούνται τα ποτάμια δανείζονται αλλοτε την ηρεμία αλλοτε την ορμή τους και ρέουν κάτω από τις γέφυρες .....Ενώ αλλες φορές στέκονται στην κουπαστη της γέφυρας και κατακρημνύζονται στο υγρό διάβα του ποταμού ..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: