.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

....ατρόμητοι Ινδιάνοι..!!!

....Το πρωι όλα μυρίζουν αλλιώς . Πολιτικά παιχνίδια αθώοι θάνατοι . Το πρωί γινόμαστε ατρόμητοι Ινδιάνοι , που περιμένουν συτην όχθη του ποταμού μέχρι να δουν τα πτώματα των εχθρών τους να περνάνε . Για δες το ποτάμι που διπλώνει τα πανιά του , μαζεύει τις εικόνες του και κλείνεται στον εαυτόν του .. Το πρωί όλα μυρίζουν αλλιώς ! Οσο για την νύχτα;; Ε(ρ)πονται πολλά!!! Μες την σιγαλιά της τρυπώνεις και κρύβεσαι, νομίζεις πως κρύβεσαι !
Γιατί το βάρος της σκέψης σου α-πείθαρχο όπως ειναι , κατακρυμνύζεται γεννά κρότο δυνατό αναπόφευχτο σινιάλο παρουσίας , αναπόφευχτα και τα θραύσματα , ραγισμένα φωνήεντα , σύμφωνα , φθόγγοι απενεργοποιημένοι, ολα μαζί αλλά και ξεχωριστά σμίγουν στην σιγαλιά της νύχτας ....... ( απόσπασμα από ραδιοφ. εκπομπή ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ... ΤΕΤΑΡΤΗ 9-11μ.μ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ FM 95,8 κυριάκος σάμιος-- μαρία τσιρώνη ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: