.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

...εν-τοιχισμένες σελίδες !!!

..το αεράκι ελαφρύ σάρωνε διακριτικά τα εναπομείναντα χαρτιά που χωρις περίσεια σκέψη αφέθηκαν στις προ(σ)κλήσεις του ... ευκαιρία για ξεμούδιασμα !!! Σημειώσεις με ληγμένο περιεχόμενο... γραμοσκιάσεις απλές εντοιχισμένες σελίδες στον αέρα στροβιλίζονται, χορεύουν και παιζουν κρυφτούλι με τις ζάρες και τα τσαλακωμένα χαρτιά..
Την ιδια στιγμή κι ενώ ο αέρας εδινε τον δικό του ρυθμό , στην ιδια πλατεία το καινούργιο τοπίο αυτοσχέδιο ξεδιπλώνει την σιωπή του και δοκιμάζει την συνεύρεση .... δοκιμάζει και δοκιμάζεται αναμετρώντας με το αυριο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: