.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

....φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο ! θεατροδρομιο !!!!

.....ανεμος δημιουργίας αναμειγνύεται στην καθημερινή σχόλη του Ναυπλίου , συντροφευει με σκέψεις , προτάσεις , ιδέες , και όνειρα ανθρώπων που ανταμώνουν σ ενα θεατροδρόμιον !!! Φίλοι από παλιά , παλιοί γνώριμοι , συνεργάτες , συμπολίτες , ολοι μας συνταξιδιώτες επί σκηνής και οχι μόνο ξεφυλίζουμε τις ιδέες μας και καλλιεργούμε το εδαφος για δημιουργική σπορά , θεατρική εκφραση και καλλιτεχνική δράση .
Στα σπάργανα το ...ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΝ ΕΝ ΝΑΥΠΛΙΩ... φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο ....με χαρακτήρα μη κερδοσκοπικό και με κυρίαρχο σκοπό μεταξύ των άλλων....την προαγωγή και διάδοση της θεατρικής γνώσης , την συμβολή στην θεατρική παιδεία , την ηθική συμπαράσταση και υλική ενίσχυση του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου η του τμήματος του Δημοτικού νομικού προσώπου που θα αφορά το θέατρο στο Δήμο Ναυπλιέων .
Την ενασχόληση με πολιτιστικές πτυχές της ζωής που ενώνουν τους ανθρώπους ανεξάρτητα από ατομικές φυλετικές εθνοτικές σωματικές διανοητικές διαφορές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: