.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

....φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο ! θεατροδρομιο !!!!

.....ανεμος δημιουργίας αναμειγνύεται στην καθημερινή σχόλη του Ναυπλίου , συντροφευει με σκέψεις , προτάσεις , ιδέες , και όνειρα ανθρώπων που ανταμώνουν σ ενα θεατροδρόμιον !!! Φίλοι από παλιά , παλιοί γνώριμοι , συνεργάτες , συμπολίτες , ολοι μας συνταξιδιώτες επί σκηνής και οχι μόνο ξεφυλίζουμε τις ιδέες μας και καλλιεργούμε το εδαφος για δημιουργική σπορά , θεατρική εκφραση και καλλιτεχνική δράση .
Στα σπάργανα το ...ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΝ ΕΝ ΝΑΥΠΛΙΩ... φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο ....με χαρακτήρα μη κερδοσκοπικό και με κυρίαρχο σκοπό μεταξύ των άλλων....την προαγωγή και διάδοση της θεατρικής γνώσης , την συμβολή στην θεατρική παιδεία , την ηθική συμπαράσταση και υλική ενίσχυση του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου η του τμήματος του Δημοτικού νομικού προσώπου που θα αφορά το θέατρο στο Δήμο Ναυπλιέων .
Την ενασχόληση με πολιτιστικές πτυχές της ζωής που ενώνουν τους ανθρώπους ανεξάρτητα από ατομικές φυλετικές εθνοτικές σωματικές διανοητικές διαφορές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: