Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

...σταλθέντα στοιχεία! ..επιστροφή στο φάκελο !!!






...λένε πως οι αγέρηδες ειναι μαρτυριάρηδες ! Σαρώνουν με το λίκνισμα τους οποια πανάλαφρη σκέψη μας ταλανίζει ! Οσο κι αν αυτή αντιστέκεται ερχεται η στιγμή που παραδίδεται στο διάβα του .
Κυριακή πρωι και το χνούδι της προηγούμενης νύχτας ορατό ακόμη στο βλέμμα συντροφεύει τα μεταχειρισμένα βήματα μας . Λίγο πριν λίγο μετά ανάμεσα στο πλήθος οι περπατησιές μας μπλέκονται και σχηματίζουν τρόπο τινά οριζόντια σκάλα ! Ο αγέρας σφυρίζει καθώς η οριζόντια αναρρίχηση ακολουθεί την φευγάτη σκέψη ως την άκρη της αλήθειας ! Το όριο ξεθοριασμένο από την συχνή πλύση μοιάζει σαν πάνλευκη σημαδούρα σμπαραλιασμένη από το ράπισμα και την ορμή των κυμάτων που τραμπαλίζονται στην κόχη της αλήθειας .
Κι εδώ στην κόχη της αλήθειας τα δάχτυλα χορευουν πάνω στην πίστα του τηλεφώνου ..... λένε πως οι αγέρηδες ειναι μαρτυριάρηδες ,
αγέρας και το σινιάλο μου που συντροφεύει την περπατησιά σου.... επόμενη  κίνηση  σταλθέντα  στοιχεία....επιστροφή  στο  φάκελο... και  ο πίνακας  του  κινητού  βυθίζεται  σε  σκοτάδι...!