.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

...σταλθέντα στοιχεία! ..επιστροφή στο φάκελο !!!


...λένε πως οι αγέρηδες ειναι μαρτυριάρηδες ! Σαρώνουν με το λίκνισμα τους οποια πανάλαφρη σκέψη μας ταλανίζει ! Οσο κι αν αυτή αντιστέκεται ερχεται η στιγμή που παραδίδεται στο διάβα του .
Κυριακή πρωι και το χνούδι της προηγούμενης νύχτας ορατό ακόμη στο βλέμμα συντροφεύει τα μεταχειρισμένα βήματα μας . Λίγο πριν λίγο μετά ανάμεσα στο πλήθος οι περπατησιές μας μπλέκονται και σχηματίζουν τρόπο τινά οριζόντια σκάλα ! Ο αγέρας σφυρίζει καθώς η οριζόντια αναρρίχηση ακολουθεί την φευγάτη σκέψη ως την άκρη της αλήθειας ! Το όριο ξεθοριασμένο από την συχνή πλύση μοιάζει σαν πάνλευκη σημαδούρα σμπαραλιασμένη από το ράπισμα και την ορμή των κυμάτων που τραμπαλίζονται στην κόχη της αλήθειας .
Κι εδώ στην κόχη της αλήθειας τα δάχτυλα χορευουν πάνω στην πίστα του τηλεφώνου ..... λένε πως οι αγέρηδες ειναι μαρτυριάρηδες ,
αγέρας και το σινιάλο μου που συντροφεύει την περπατησιά σου.... επόμενη  κίνηση  σταλθέντα  στοιχεία....επιστροφή  στο  φάκελο... και  ο πίνακας  του  κινητού  βυθίζεται  σε  σκοτάδι...!