.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

.....και διακριτικά αφήνομαι στο νήμα ... !

... Οι  μέρες κυλούν ! Γεννούν  α-προσδιόριστους θορύβους , λες και σκάβουν  υπόγειο τούνελ !  Με κουτάλια και πηρούνια  , αλλά και μ αιχμηρά  σύμφωνα , φωνήεντα, λησμονημένα  από  λεξικο-μαχίες με ημιθανή  νοήματα ... λάφυρα της life styl  εποχής .
   Οι μέρες σκάβουν υπόγεια διάβαση , πασχίζουν να ολοκληρώσουν την απο-δραση τους απο τ ανυποψίαστα ημερολόγια που κοσμούν  εναν  δαιδαλώδη  διαδρόμο .  Καί στην άκρη του διαδρόμου  με την πλάτη ακουμπισμένη στον τοίχο , στέκομαι για λίγο . Παρατηρώ . Γύρω μου  πολυκαιρισμένες σημειώσεις ληγμένες βουτηγμένες στην χρονό-σκονη ,ηρωες  και αντιήρωες πνιγμένοι  στην χρονό-σκονη  συνομιλούν  αλλοτε ,ψιθυριστα αλλοτε φωναχτά ..  Νιώθω τον τοίχο ν απορροφα  την κούραση μου . Ξεκολλάω  και διακριτικά  αφήνομαι στο νήμα , προχωρω ...προχωρώ.. προχωρώ ..!!!
Οι μέρες κυλούν , οπως  και η περπατησιά   διανθισμένη  με τις ορέξεις  του νήματος ...
                                                                                 ...κυρ...σαμ                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: