.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

..... και ύστερα ζωή λειψή .. !!!


.......  Καίγεται η ψυχή μου  από βεγγαλικά  απύθμενης θλίψης ... ο καπνός υπογραμμίζει  το σήμερα το αυριο το ... αλλού ! Ο ουρανός  ντυμένος στα γιορτινά λιακάδα  ευθραστη στάζει  θραυσματα . Τραβώ την κουρτίνα  τόσο  όσο  χρειάζεται να χωρέσει  ηλιαχτίδα φω τός ..
   Το δάκρυ μου  υγρή  καυτή  λίμνη , θόλος βαθύς , σκοτεινιάζει  η σκέψη  , σαν πέφτει η νύχτα  ο νους σαλευει στα ορια του .... ριπές απο παρατεταμένες  σιωπές  αφήνουν τα σημάδια τους .
   Ο  πόνος βαθαίνει και οσο συμβαίνει  αυτό  δεν μου μένει άλλο παρα να ταιριάζω  λέξεις , μικρά βαγονάκια ,  και πόν ( τ ) ο  πόν ( τ ) ο  να ντανιάζω σε πακέτα  τα γιατί καί  τα  γαμώτο !
   Η  απώλεια η απουσία  το κενό ... και ύστερα   ζωή  λειψή ... !!!
                                                ....  κυρ .... σαμ ...

 
  
Δεν υπάρχουν σχόλια: