.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

..... και ύστερα ζωή λειψή .. !!!


.......  Καίγεται η ψυχή μου  από βεγγαλικά  απύθμενης θλίψης ... ο καπνός υπογραμμίζει  το σήμερα το αυριο το ... αλλού ! Ο ουρανός  ντυμένος στα γιορτινά λιακάδα  ευθραστη στάζει  θραυσματα . Τραβώ την κουρτίνα  τόσο  όσο  χρειάζεται να χωρέσει  ηλιαχτίδα φω τός ..
   Το δάκρυ μου  υγρή  καυτή  λίμνη , θόλος βαθύς , σκοτεινιάζει  η σκέψη  , σαν πέφτει η νύχτα  ο νους σαλευει στα ορια του .... ριπές απο παρατεταμένες  σιωπές  αφήνουν τα σημάδια τους .
   Ο  πόνος βαθαίνει και οσο συμβαίνει  αυτό  δεν μου μένει άλλο παρα να ταιριάζω  λέξεις , μικρά βαγονάκια ,  και πόν ( τ ) ο  πόν ( τ ) ο  να ντανιάζω σε πακέτα  τα γιατί καί  τα  γαμώτο !
   Η  απώλεια η απουσία  το κενό ... και ύστερα   ζωή  λειψή ... !!!
                                                ....  κυρ .... σαμ ...

 
  
Δεν υπάρχουν σχόλια: