.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

.... Κύλισε ο χρόνος αδελφέ μου ... !!!

.....   εγκαινιάζω το καινούργιο μου  μολύβι και αφήνω την γραφή  να διοχετευει  τα χνάρια της στην ηχώ της απ--ουσίας σου ...!
Εγκαινιάζω το καινούργιο μου μολύβι  και η στράτα του  περπατησιά   νοτισμένη με  βροχόνερα  ξεδιπλώνεται  και σμίγει με την αλμύρα των δακρύων ....  Ο  νους  μου τρέχει  πίσω απ το γέλιο  και την φωνή σου ... Αδελφέ μου Αργύρη .. !!!
   Εγκαινιάζω   το  καινούργιο μου μολύβι  με την  μελαγχολική πάχνη  να φυγαδευει  τα ρινίσματά του ,  αποτυπώνοντας ετσι τον πόνο ψυχής  και τις γραμμές  που ρυτιδώνουν την ενηλικίωση  του κενού  της θλίψης  που αφησε  πίσω  το   απροσδόκητο  φευγιό σου ....
  Εγκαινιάζω το καινούργιο μου μολύβι  τώρα που κύλισε  ο χρόνος αδελφέ μου Αργύρη    για  δες  σαν το νερό , από Δεκέμβρη  σε  Δεκέμβρη ... !!!  Την  Κυριακή  λοιπόν  18  Δεκέμβρη  στην Αγία  Ειρήνη  ( Νεα Κίος )  ανταμώνουμε  φίλοι σου και συγγενείς , ενώνουμε   την σκέψη μας  κάτι σαν ζεστό μαξιλαράκι !.... Κύλισε ο χρόνος αδελφέ μου ...!!......
           
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: