.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2008

τετΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8

...ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 8-10μ.μ. ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ ΜΑΣ .. ΕΝ ΠΛΩ !!! ..ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8.... !!! ΣΤΙΓΜΕΣ...ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ.. ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ .. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΘΡΟΪΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ ΜΕ ΡΑΓΕΣ..
....ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ... ΕΙΚΟΝΕΣ.. ΤΟΠΙΑ.. ΛΑΜΠΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΟΤΕΡΟ... ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΪΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ... ΥΓΡΕΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΝΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΥΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ... ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΥΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ..!!! ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8 ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ 8-10 ΘΑ ΞΕΦΥΛΛΪΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ.. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΜΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΗΧΟΥ
Η ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΩΠΗ ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ..... καλό μας ταξίδι...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: