.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Τρίτη, 6 Απριλίου 2010

..ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ - ΖΩΡΖ ΦΕΝΤΩ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ....

....Αραγε πόση αλήθεια κρύβεται πίσω από ενα κωμικό θεατρικό έργο;;; Οταν πρόκειται για την πρώτη πραγματική επιτυχία του ΦΕΝΤΩ δεν αποκλείεται ο καφτηριασμός και η γελοιοποίηση της αστικής τάξης του τέλους του 19ου αιώνα.
ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ... ευστοχο ...αναρχίζον σχόλιο πάνω στα διαλυμένα ηθη μικροαστών... Ανάμεσα σε κουρέλια και σκουπίδια η απιστία η σεμνοτυφία αποφλειόνονται και καθώς ο χορός των παρεξηγήσεων καλά κρατεί οι σύζυγοι παραμένουν στην ..εντατική.. !!!
Το νήμα μπερδεύεται στον ποδόγυρο. Κάπου χάνεται κάπου βρίσκεται ! Ενας εξ ανάγκης ..μόδιστρος.. προσπαθεί ν απεμπλακεί από το ενδυμα των παρεξηγήσεων!!! Αλυσιδωτές ανατροπές εναλλάσονται . Το μοδιστράδικο στην οδό Μιλάν 70 πεδίο δράσης !!! Τα κρυφά και τα φανερά σε μια περιπέτεια γελιο-ραφής που την ζωντανεύουν επί σκηνής οι ηθοποιοί του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου ...ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.... 10-11/16-17-18/24-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΤΡΙΑΝΟΝ ( πλατ. συντ/τος) ωρα εναρξης 21.οο τηλεφ. πληροφορίες κρατήσεις θέσεων 27520-26461 ώρες γραφείου.

2 σχόλια:

λυγερη είπε...

Aν και σεις πιστεύετε στο δικαίωμα των ΑμεΑ σε μιαν αξιοπρεπή ζωή υπογράψετε την διαμαρτυρία

Online petition - Είναι έγκλημα η κατάργηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζήσουν σαν άνθρωποι

http://ligery.pblogs.gr
http://pygemos.blogspot.com

Κυριάκος Σάμιος είπε...

..καλησπέρα λυγερή βεβαίως υπογράφω ειναι εγκλημα η κατάργηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζήσουν σαν ανθρωποι...
....ειναι ανθρωποι δεν εχει νόημα το ..σαν..