.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Τρίτη, 6 Απριλίου 2010

..ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ - ΖΩΡΖ ΦΕΝΤΩ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ....

....Αραγε πόση αλήθεια κρύβεται πίσω από ενα κωμικό θεατρικό έργο;;; Οταν πρόκειται για την πρώτη πραγματική επιτυχία του ΦΕΝΤΩ δεν αποκλείεται ο καφτηριασμός και η γελοιοποίηση της αστικής τάξης του τέλους του 19ου αιώνα.
ΡΑΦΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ... ευστοχο ...αναρχίζον σχόλιο πάνω στα διαλυμένα ηθη μικροαστών... Ανάμεσα σε κουρέλια και σκουπίδια η απιστία η σεμνοτυφία αποφλειόνονται και καθώς ο χορός των παρεξηγήσεων καλά κρατεί οι σύζυγοι παραμένουν στην ..εντατική.. !!!
Το νήμα μπερδεύεται στον ποδόγυρο. Κάπου χάνεται κάπου βρίσκεται ! Ενας εξ ανάγκης ..μόδιστρος.. προσπαθεί ν απεμπλακεί από το ενδυμα των παρεξηγήσεων!!! Αλυσιδωτές ανατροπές εναλλάσονται . Το μοδιστράδικο στην οδό Μιλάν 70 πεδίο δράσης !!! Τα κρυφά και τα φανερά σε μια περιπέτεια γελιο-ραφής που την ζωντανεύουν επί σκηνής οι ηθοποιοί του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου ...ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.... 10-11/16-17-18/24-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΤΡΙΑΝΟΝ ( πλατ. συντ/τος) ωρα εναρξης 21.οο τηλεφ. πληροφορίες κρατήσεις θέσεων 27520-26461 ώρες γραφείου.

2 σχόλια:

λυγερη είπε...

Aν και σεις πιστεύετε στο δικαίωμα των ΑμεΑ σε μιαν αξιοπρεπή ζωή υπογράψετε την διαμαρτυρία

Online petition - Είναι έγκλημα η κατάργηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζήσουν σαν άνθρωποι

http://ligery.pblogs.gr
http://pygemos.blogspot.com

Κυριάκος Σάμιος είπε...

..καλησπέρα λυγερή βεβαίως υπογράφω ειναι εγκλημα η κατάργηση του δικαιώματος των ΑμεΑ να ζήσουν σαν ανθρωποι...
....ειναι ανθρωποι δεν εχει νόημα το ..σαν..