.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

...ανακωχή λόγω Πασχα !!!!

...Ειναι γκρίζα οντως η σκέψη;;; Εχει χρώμα αραγε η επιθυμία μας;; Εχουν χρώμα οι παρατηρήσεις μας ;;; Ποιος πίνακας ζωγραφικής απεικονίζει την εσωτερική αυτή διεργασία;;; Την πάλη των χρωμάτων!!! Το μίγμα των χρωμάτων !!! Ξετυλίγουμε το κουβάρι και χάνεται στον λαβύρινθο !
Κι αν το νήμα δεν μας κάνει το χατήρι , εμεις παραμένουμε εντος στην πανδαισία των χρωμάτων , στην πανδαισία των αμφιβολιών για το αλφα η το δίνα γεγονός . Ο λαβύρινθος μας μπλοκάρει μεν ομως δεν μας κομπλάρει !!! Ωστόσο ανακωχή!!! Πρωτόκολλον εορταστικόν και σμήνος ευχές φτερουγίζουν στον γυάλινο ουρανό του υπολογιστή.
Ευχες ανάσες που σμίγουν στου ονείρου την σκάλα !!!
Καλή Ανά(σ)ταση ψυχής !!!

...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!!

2 σχόλια:

Αθηνά... είπε...

Κυριάκο μου, σου εύχομαι καλή Ανάσταση και να γεμίσει το κυβερνολιβαδι σου με χρωματιστα λουλούδια, δέντρα με πυκνή σκιά, χορτάρι μαλακό, ζουζούνια, πεταλούδες και πολλά πουλιά, αποδημητικά και μη!!! Έτσι ώστε να κάνουμε τους περιπάτους μας, τα πικ νικ μας, να μαδάμε μαργαρίτες, και να μοσχοβολα η ψυχη μας.
Σου στέλνω κι ένα φιλί και περιμένω να περάσεις και από το ολοκαίνουριο δικό μου βλογ. Να σταθείς για λίγο, να χαλαρώσεις, να χαζέψεις τα ψάρια και στο τέλος να πάρεις κι ένα φοντανάκι! Σε περιμένω...
Με εκτίμηση,
Άννα~Αθηνά~Ταμβάκη

Κυριάκος Σάμιος είπε...

...ετσι ακριβώς Αννα !!! Οι αγέρηδες οι μυρωδιές τα χρώματα τ ολοκαίνουργιο τοπίο σου συντρόφευσε την περπατησιά μου στο κυβερνολιβάδι σου! Το δε φοντανάκι σαν επιστέγασμα γλυκαίνει πιότερο την περιπλάνηση ! Σ ευχαριστώ Αννα μου ! Φιλιά πολλά! Τα λέμε...