Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Δώρο ζωής !

 

. Κι εκεί που λες απαλλάχτηκα από την σκληρή και αγωνιώδη δοκιμασία του πριν και του μετα των ιατρικών εξετάσεων ...
Κι εκεί που λες ότι πήρες διαζύγιο με το θηρίο που κουβαλάς μέσα σου , στο άστραμμα του δρόμου ένα τηλεφώνημα έρχεται κόντρα στην ξεγνοιασιά σου να στο θυμίσει και να σε επαναφέρει στο παιχνίδι της αγωνίας ..
------ Καλησπέρα σας τι κάνετε πως είναι η υγεία σας ? Σας παρακαλούμε να μας θυμίσετε το ΑΜΚΑ σας χρειάζεται στην συνταγογράφηση εξετάσεων ... ¨Εχετε άυλη ? Νομίζω .. !
Αμηχανία προς στιγμή . Το ένα χέρι κουμάνταρε το κινητό μου και το άλλο κρατούσε την λαβή του λουριού που σε χαλαρή διάθεση έδινε περιθώριο στον Περού , χαριτωμένο σκυλάκι , να δοκιμάζει βαρελάκια πάνω στο αγαπημένο του γρασίδι , να τινάζει το σώμα του , να διπλώνει τα ποδαράκια του και να με αγκαλιάζει με το βλέμμα του προσπαθώντας να ερμηνεύσει τις γκριμάτσες του προσώπου μου .
----- Συγνώμη είμαι στον δρόμο σε πέντε λεπτά θα επικοινωνήσουμε .. σας ευχαριστώ σε λίγο θα σας πω τον αριθμό .Κλείνοντας το τηλέφωνο ο Περού συνεχίζει να απολαμβάνει το δώρο . Το δώρο της ζωής !
Η ανάμεικτη αυτή εικόνα λειτούργησε ως αντίδοτο , ως γομολάστιχα που αχνοσβήνει , μαλακώνει , απομακρύνει τουλάχιστον προς στιγμή γκρίζες σκέψεις , σκιές , και σενάρια με λυπημένο τέλος .          
                         
🥀🥀🥀🐕🐕🐕                                         ....Τίποτε  μα  τίποτε δεν ειναι δεδομένο ...
                                                                    Ο  Περού απολαμβάνει το δώρο της ζωής ...
                                                                  Ας δοκιμάσουμε κι εμείς ..!     κυρ...σαμ..

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, σκύλος και γρασίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: