.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2008

..ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ... ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΘΕ.ΝΑ.

...Θεατρικο-μουσική παράσταση με άρωμα...Βαμβακάρη ετοιμάζει το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου , πρόκειται για την κωμωδία του Θωμά Κοροβίνη << Ο ΜΑΡΚΟΣ
ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ >>. Οι παραστάσεις θα δοθούν τέλη Ιουλίου στον προαύλιο χώρο
της εκκλησίας Αγ. Ανάργυροι στο Ναυπλιο. Κυρίαρχο στοιχείο της παράστασης
ειναι το αρωμα του Βαμβακάρη και η σκιά του καραγκιόζη σε μία ατμόσφαιρα γιορτής συνευρεσης θεατων- ηθοποιών- μουσικών .
Με αφορμή- εργαλείο- το θέατρο ανακαλείται η χαμένη συντροφικότητα << χτίζοντας >> μια ατμόσφαιρα γιορτής!!! Κάπως έτσι σκιαγραφούν την στόχευση της παράστασης οι συντελεστές του ΔΗΘΕΝΑ.
Το μουσικό μέρος ( ορχήστρα ) το έχει επωμισθεί ο Γιάννης Νόνης , και την σκηνοθεσία ο Σέργιος Γκάκας και ο Κυριάκος Σάμιος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: