.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2008

..ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ... ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΘΕ.ΝΑ.

...Θεατρικο-μουσική παράσταση με άρωμα...Βαμβακάρη ετοιμάζει το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου , πρόκειται για την κωμωδία του Θωμά Κοροβίνη << Ο ΜΑΡΚΟΣ
ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ >>. Οι παραστάσεις θα δοθούν τέλη Ιουλίου στον προαύλιο χώρο
της εκκλησίας Αγ. Ανάργυροι στο Ναυπλιο. Κυρίαρχο στοιχείο της παράστασης
ειναι το αρωμα του Βαμβακάρη και η σκιά του καραγκιόζη σε μία ατμόσφαιρα γιορτής συνευρεσης θεατων- ηθοποιών- μουσικών .
Με αφορμή- εργαλείο- το θέατρο ανακαλείται η χαμένη συντροφικότητα << χτίζοντας >> μια ατμόσφαιρα γιορτής!!! Κάπως έτσι σκιαγραφούν την στόχευση της παράστασης οι συντελεστές του ΔΗΘΕΝΑ.
Το μουσικό μέρος ( ορχήστρα ) το έχει επωμισθεί ο Γιάννης Νόνης , και την σκηνοθεσία ο Σέργιος Γκάκας και ο Κυριάκος Σάμιος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: