.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8

...και πριν χτυπήσει το κουδούνι για μέσα..τρέχουμε λέει στο διάδρομο μπλεγμένοι σ ενα κυνηγητό ... στο πρώτο πλατύσκαλο λέει σκοντάφτουμε .. κι εκεί λέει το άγγιγμα... η επαφή.. το λαχάνιασμα.. μέθη με νερό αλκολούχο ... κι έπειτα ο χορός και η ζάλη από τον μεθυσμένο στίχο : <<.... κλείσε τα μπαντζούρια άναψε το φώς θα τυλιχτώ μόνος με σεντόνι παράσταση θα δώσω για μία θυσία που με λιώνει..>>.. Στιγμές που
οδηγουν την πένα πανω στις ραδιοφωνικές σελίδες ... πάνω στις ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ.. ταξιδευουμε εδω στον ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM ξεφυλίζουμε τοπία και διαδρομές ... στο μικρόφωνο ο κυριάκος σάμιος και στην ρύθμιση του ήχου η μαρία τσιρώνη..... καλή μας ακροαση..!!!
( ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8 TO ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ.. )

Δεν υπάρχουν σχόλια: