.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8

...και πριν χτυπήσει το κουδούνι για μέσα..τρέχουμε λέει στο διάδρομο μπλεγμένοι σ ενα κυνηγητό ... στο πρώτο πλατύσκαλο λέει σκοντάφτουμε .. κι εκεί λέει το άγγιγμα... η επαφή.. το λαχάνιασμα.. μέθη με νερό αλκολούχο ... κι έπειτα ο χορός και η ζάλη από τον μεθυσμένο στίχο : <<.... κλείσε τα μπαντζούρια άναψε το φώς θα τυλιχτώ μόνος με σεντόνι παράσταση θα δώσω για μία θυσία που με λιώνει..>>.. Στιγμές που
οδηγουν την πένα πανω στις ραδιοφωνικές σελίδες ... πάνω στις ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ.. ταξιδευουμε εδω στον ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM ξεφυλίζουμε τοπία και διαδρομές ... στο μικρόφωνο ο κυριάκος σάμιος και στην ρύθμιση του ήχου η μαρία τσιρώνη..... καλή μας ακροαση..!!!
( ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ FM 95,8 TO ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΡΑΓΕΣ.. )

Δεν υπάρχουν σχόλια: