.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
....... καλή μας από-δραση !!!

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

..η ερημος επεκτείνεται ! Αλίμονο σ αυτόν που την κουβαλάει !!!

...Σκιές καρφιτσωμένες σε ασουβάντιστα τείχη τρέμουν στο σάλπισμα ! Η βουή της πόλης εισβάλλει στην ανυπεράσπιστη και διόλου ρόδινη μοίρα τους ! Ανθρωποι τυλιγμένοι με χιλιόμετρα φυγής , μετανάστες βουτηγμένοι στην ερημο !!!
Κάπως ετσι βιώνουν την πικρή δυστυχώς πραγματικότητα ... η έρημος επεκτείνεται αλίμονο σε αυτόν που την κουβαλάει... Η βουή της πόλης μπερδεύεται με το γρίλισμα της κοινωνίας , ηχο-χρώματα δημόσιας μοναξιάς παντου , άνθρωποι μετανάστες πυρ-πολη-μένοι με το βλέμμα της αδιαφορίας μας πλάθουν τα δικά τους όνειρα! Σώμα και ψυχή πορεύονται . Το διάβα τους διάτρητο! Κουρελιασμένος χάρτης το πανωφόρι τους ! Η έρημος επεκτείνεται αλίμονο σε αυτόν που την κουβαλάει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: