.... καλή μας από-δραση !!!

.....και η σιωπή εσιώπησε ...απόλυτη σιγή ! Στις ράγες του τετραδίου γλυστρούν θρυματισμένες λέξεις , φράσεις , συν-ταξιδιώτες ακολουθούν τα ρινίσματα μολυβιού ! Λέξεις φράσεις βαγόνια που γεύονται τις διαθέσεις της γραφίδας ! ....Καθώς οι ράγες του τετραδίου ξεδιπλώνουν το περιεχόμενό τους περι-συλλέγουν συν-επιβάτες... ανταμώνουν επικοινωνούν ...αόρατη κλωστη αφήνεται στην μύτη του μολυβιού και αποδρά άλλοτε από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και άλλοτε από την περιπέτεια της γραφής ......!!!
------ Πως γίνεται να βαραίνεις τόσο
μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ??
Κλείνω το δάκρυ μου σε μια κόλα χαρτί
με την υγρή στάμπα του φτιάχνω την δική μου
γεωγραφία
το δικό μου νησί
την δική μου χώρα
τον δικό μου τόπο !!
Ναι αυτό ! -------
...από την χειροποίητη εκδοση .... Ημιθανή κεραμίδια .. ! κυρ...σαμ...

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

..η ερημος επεκτείνεται ! Αλίμονο σ αυτόν που την κουβαλάει !!!

...Σκιές καρφιτσωμένες σε ασουβάντιστα τείχη τρέμουν στο σάλπισμα ! Η βουή της πόλης εισβάλλει στην ανυπεράσπιστη και διόλου ρόδινη μοίρα τους ! Ανθρωποι τυλιγμένοι με χιλιόμετρα φυγής , μετανάστες βουτηγμένοι στην ερημο !!!
Κάπως ετσι βιώνουν την πικρή δυστυχώς πραγματικότητα ... η έρημος επεκτείνεται αλίμονο σε αυτόν που την κουβαλάει... Η βουή της πόλης μπερδεύεται με το γρίλισμα της κοινωνίας , ηχο-χρώματα δημόσιας μοναξιάς παντου , άνθρωποι μετανάστες πυρ-πολη-μένοι με το βλέμμα της αδιαφορίας μας πλάθουν τα δικά τους όνειρα! Σώμα και ψυχή πορεύονται . Το διάβα τους διάτρητο! Κουρελιασμένος χάρτης το πανωφόρι τους ! Η έρημος επεκτείνεται αλίμονο σε αυτόν που την κουβαλάει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: