Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Αμα ξέρεις οτι υπάρχει... Κι αν ξέρεις να τον βλέπεις .. !!!

   Τεθλασμένη γραμμή   το χνάρι της φωνής  σαν επιτηδευματίας  δραπέτης  ξεστρατίζει από το κέλυφος της ημιφωνίας . Αιωρούμενα βομβαρδιστικά  επ  αγαθώ των ανθρώπων ! Ελέω Θεού !! Ελέω ισχυρού ! Ελέω  πε (ι)νας ..! Αθροίζουμε  ευχές  για τα ποθούμενα πάθη  και παθήματα .  Η κατά-νυξη  απαγκιάζει εντός μας. Κάθε φορά  που τ άγια πάθη κατισχύουν  την σφοδρότητα  των ανέμων  αναζητούμε τ  αντιανέμια . Την ίδια στιγμή όλο και  κάποιοι εργολάβοι πολέμου  πεζοδρομούν αυθαίρετα  την ζωή μας . Καταπατούν  και τις πιο απόκρυφες  πτυχές , συντηρούν  τον σκοταδισμό  για να καρπωθούν  την ηλιοβολή  ( ηλιοβολή =έντονη λάμψη ).  
     Ο ήλιος ανατέλλει  και δύει πάντα για όλο τον κόσμο ανά τον πλανήτη .  Και ανά τον πλανήτη οι αγέρηδες  πνέουν και σαρώνουν ότι κινείται .. Να όπως  τούτο δω το σημειωματάρι  που φιλοξενεί  ανεμοσυλλεκτικές σκέψεις προπλάσματα  ζύμης για  ιχνηλάτηση   αναστοχασμού ..! Καλοκαίρι από το απώτερο παρελθόν  θαρρώ , δώρο της  καλής  μου φίλης  Ζοζετ , στ οπισθόφυλλο με την ιδιόχειρη γραφή της  σημειώνει :
.....     Υπάρχει ένας μαγικός κόσμος μέσα στον κόσμο  και ένας μαγικός άνθρωπος  μέσα σε κάθε άνθρωπο .
    Ο  άνθρωπος  βλέπει τον κόσμο της μεγαλειώδους  συσκευασίας , όμως δεν βλέπει το περιεχόμενο . Αλλά αν δει τον μαγικό άνθρωπο μέσα του , τότε ο μαγικός άνθρωπος βλέπει  τον μαγικό κόσμο .
       Δεν είναι ανύπαρκτος , ούτε αόρατος . Είναι υπαρκτός και ορατός .  ΄Άμα ξέρεις  ότι υπάρχει. Κι αν ξέρεις να τον βλέπεις . ...                                                                     κυρ... σαμ ...
               

Δεν υπάρχουν σχόλια: